Na kratko o nas

Športna zveza Ljubljane je bila ustanovljena 25. aprila 1920, in je – glede na arhivske dokumente – takorekoč predhodnica današnjega Olimpijskega komiteja Slovenije. Njeno ožje delovno področje zajema pretežno Ljubljano z okoliškimi občinami, a meja, predvsem informacijskih, danes ni več. Zato se želimo razširiti. K sodelovanju vabimo tudi tiste, ki se doslej še niste odločili za sodelovanje z nami. Mi se bomo še naprej trudili nuditi kar najboljši strokovni servis na področju športa.

Ugodnosti članstva

Za naše člane nudimo številne ugodnosti, predvsem pa jim nudimo nasvete glede obveznosti in zavarovanj ter zastopanja interesov pri OKS-ZŠZ in MOL. Več o tem si lahko preberete tukaj.

Letna članarina v Športni zvezi Ljubljane za leto 2024 znaša 90 evrov.

Včanite se!
Izpolnite spodnji obrazec in ga požigosanega ter podpisanega pošljite na naslov Športne zveze Ljubljane:
 
Športna zveza Ljubljane
Vodovodna cesta 25
1000 Ljubljana
 

Podatki o društvu

Podatki o kontaktni osebi društva


Športna zveza Ljubljane podatkov iz tega obrazca ne shranjuje, niti ne prenaša na strežnik. Podatki ostajajo na strani odjemalca in se uporabijo izključno za generiranje PDF prijavnice dokumenta. Ker teh podatkov Športna zveza Ljubljane ne obdeluje (kar po uredbi GDPR vključuje shranjevanje), ta obrazec ne spada pod juristikcijo uredbe GDPR.