Zavedamo se, da smo že zapluli v čas, ko lahko le preko svojih medijskih kanalov neomejeno objavljamo lastne vsebine in jih posredujemo zainteresiranim javnostim. Športna zveza Ljubljane je pred leti zato zasnovala lasten informacijski servis, ki lahko pokriva številna področja športa.

Najpomembnejši del servisa pokriva članstvo Športne zveze Ljubljane, to je preko elektronskega časopisa Športni utrinki in preko te spletne strani. Oba medija lahko društva in klubi ter ob dogovoru tudi ostali deležniki v ljubljanskem športu, brezplačno koristijo v skladu z uredniško politiko.

Drugi ima tudi nacionalni doseg, namenjen pa je pretežno pokrivanju športne rekreacije. Portal www.rekreacija.si je že od začetka vodilni na informacijskem področju, saj podatke o rekreativnih dogodkih in gibalni ter športni vadbi zagotavlja tudi zainteresiranim naročnikom (trenutno so to Slovenske novice, Radiotelevizija Slovenija, Slovenska tiskovna agencija, Ministrstvo za izobraževanje, šolstvo in šport, Zavod za šport Slovenije – Planica, Olimpijski komite Slovenije, Adria media Ljubljana, založništvo in trženje, d.o.o., Regionalna razvojna agencija ljubljanske urbane regije, Ljubljanski urbanistični zavod, Radio Ognjišče, Odprti radio).

  1. prijava na prejemanje Športnih utrinkov (na naslovni strani – desno)
  2. vstop v servis za organizatorje prireditev in vadb, če pa še nimate urejenega dostopa, si ga brezplačno pridobite na obrazcu nov uporabnik.