Zaključek sezone v Športnem centru Triglav

V Športnem centru Triglav se je konec meseca maja končala sezona 2023/2024 namenjena rekreativnim skupinam malega nogometa. Med poletnimi meseci, junij, julij in avgust se pogodbeni termini sprostijo, zato lahko v tem obdobju društva, klubi in ostali rekreativci v dvorani Športni center Triglav v popoldanskih terminih ugodno najamejo igrišče za izvajanje različnih športno rekreativnih dejavnosti. Po končanemu šolskemu letu pa bodo v dvorani na voljo tudi dopoldanski termini, namenjeni predvsem društvom in klubom za izvedbo treningov. Poleg malega nogometa se lahko na igrišču po širini izvajajo tudi druge športne aktivnosti kot so košarka (2- igrišči), odbojka, mini nogomet (mini goli) in namizni tenis. V ceni uporabe igrišča uporabniku pripada tudi garderoba s tuši in sanitarij.

Podrobnejše informacije o najemu igrišča lahko dobite med delavnikom od 09:00 do 13:00 ure po tel. 041 726 872 (Boštjan) ali povpraševanje pošljete po mailu  bostjan.pungrcar@siol.net.

V nadaljevanju si lahko ogledate nekaj fotografij Športnega centra Triglav, več o dvorani in ostalih dejavnostih pa si lahko ogledate na njihovi spletni strani Športni center Triglav https://www.sctriglav.si/