Športne igre mladih v karateju

To soboto bo v sklopu Športnih iger mladih v dvorani Športni center Triglav potekalo tekmovanje v karateju. Tekmovanje v sodelovanju s Športno zvezo Ljubljane organiziral Karate klub Olimpija Ljubljana. Tekmovanje v sklopu Športnih iger mladih so namenjeno osnovnošolcem s poudarkom na prvi in drugi triadi. V otvoritvenem nagovoru bo navzočim izpostavljen pomen vrednosti sodelovanja, prijateljstva in Fair playa v športu, izvedel pa se bo tudi protokol Fair playa s prisego za športnike, trenerje, sodnike in organizatorja. Tekmovalke in tekmovalci bodo za prva tri mesta prejeli pokale in medalje, ostali udeleženci tekmovanja pa bodo za sodelovanje na igrah prejeli spominske medalje, katere zagotovi Športna zveza Ljubljane.

S tekmovanjem v karateju bomo zaključili prvi del programa Športne igre mladih, po poletnih počitnicah bomo z programom nadaljevali. Jesenski del programa Športnih iger mladih bomo pričeli s tekmovanjem v  kajak kanuju.

Članom Športne zveze Ljubljane, ki sodelujejo pri programu Športne igre mladih se zahvaljujemo in želimo mirne in sončne poletne počitnice.

Program Športne igre mladih sofinancira Fundacija za šport.

Foto: Arhiv Karate klub Olimpija Ljubljana