Trening judo vrednot

JITA KYOEI 2 je 36-mesečni projekt sodelovalnega partnerstva Erasmus+, ki vključuje 8 organizacij iz 7 različnih držav, katerih namen je spodbujati integriteto in vrednote v športu ter izobraževanju v in skozi šport. Z ozaveščanjem, izobraževanjem in podporo športnim klubom, trenerjem in mladim športnikom bomo prispevali k osebnemu in strokovnemu razvoju trenerjev in mladih.

Športno društvo GIB v vlogi koordinatorja v sklopu Erasmus + projekta Jita Kyoei 2, vabi judo trenerje, da se v petek, 24. maja od 17. do 18. ure v veliki Judo dvorani Športnega društva GIB udeležijo judo delavnice na kateri bodo lahko spoznali, kako otroke znotraj judo treninga učimo in spoznavamo z vrednotami.

V tem projektu partnersko sodelujejo Evropska judo zveza (EJU), Francoska judo zveza (FJF), Ginasio Clube Portugues (POR), Sport Evolution Alliance (POR), Clubul sportiv judo club Liberty (ROM) ter Judo klub Rijeka (CRO). V tem projektu so do sedaj že poznanim osmim judo vrednotam, spoštovanje, čast, skromnost, samoobvladovanje, pogum, prijateljstvo, iskrenost in vljudnost, dodali še štiri nove vrednote in sicer zaupanje, odgovornost, pro-aktivnost in samo-realizacija. 

Na delavnici bodo sodelovali priznani strokovnjaki iz zgoraj naštetih partnerskih organizacij, predaval pa bo tudi Frédéric Demontfaucon, direktor izobraževanja na Francoski judo zvezi, dobitnik bronaste olimpijske medalje iz leta 2000 in svetovni prvak iz leta 2001.

Delavnica je brezplačna, prijave potekajo na naslednji povezavi: https://forms.gle/ndsoNBczUDhX5XuW7

Foto: Arhiv EJU