Športne igre mladih v namiznem tenisu

Medregijska namizno teniška zveza Ljubljane in Namizno teniški klub Vesna v sodelovanju s Športno zvezo Ljubljane v soboto, 18.05.2024 organizirata v sodelovanju s Športno zvezo Ljubljane, tekmovanje Športne igre mladih v namiznem tenisu. Tekmovanja Športne igre mladih so namenjena osnovnošolski populaciji.

Tekmovanje bo tako kot že vrsto let prej, potekalo v Športnem centru Triglav z otvoritvijo tekmovanja ob 9. uri. V otvoritvenem nagovoru bo organizator med drugimi izpostavili tudi vrednote sodelovanja, športnega obnašanja, prijateljstva in Fair playa.

Organizator pričakuje preko 190 tekmovalk in tekmovalcev. Vsi udeleženci tekmovanja bodo prejeli spominske medalje katere zagotovi Športna zveza Ljubljane, zveza tudi sofinancira uporabo dvorane Športni center Triglav za izvedbo programa Športne igre mladih.  

Ker bo to zadnje osnovnošolsko tekmovanje v tem šolskem letu, bo Medregijska namizno teniška zveza Ljubljane na koncu tekmovanja podelila še pokale in medalje najboljšim tekmovalkam in tekmovalcem v iztekajočem se šolskem letu.

Program Športne igre mladih sofinancira Fundacija za šport.

Foto: Arhiv NTK Vesna