2. tematski dogodek Trajnost, šport in kreativnost

Mestna občina Ljubljana v sodelovanju z agencijo SPORT MEDIA FOCUS vabi na drugi tematski dogodek na poti do konference SPORTO 2024, ki bo v petek, 24. maja s pričetkom ob 10 uri v Centru Rog, Trubarjeva cesta 72.

»ROAD TO SPORTO« TRAJNOST, ŠPORT IN KREATIVNOST bo z različnih zornih kotov osvetlil trajnost, temo, ki ne bi mogla biti bolj primerna za izzive današnje športne industrije in družbe. Kako na kreativen, nevsiljiv in vključujoč način spodbujati trajnostne prakse, ozaveščati o manjšem ogljičnem odtisu, spreminjati vrednote in navade ljudi s pomočjo športa, športnikov, organizacije športnih dogodkov in infrastrukturo. Izbrani govorci z dolgoletnimi izkušnjami bodo s pomočjo izvedenih zglednih primerov in s poglobljenimi razpravami iskali odgovore na aktualne družbene dileme skozi prizmo športa.

Trajnost v športu je nujna za ustvarjanje boljše prihodnosti za nas vse. Z ozaveščanjem, izobraževanjem in ukrepi lahko vsak od nas prispeva k bolj trajnostnemu športnemu okolju v Mestni občini Ljubljana.

Vse informacije in prijavo na dogodek najdete spodaj in na spletni strani: https://sporto.si/trajnost    

Predhodna brezplačna prijava na dogodek je obvezna zaradi omejenega števila mest.