Novinarska konferenca #potvPariz

Slovenski športniki in športnice hrabro osvajajo vstopnice za svoj nastop na največjem športnem dogodku, Olimpijski komite Slovenije pa s polno paro pogleduje proti francoski prestolnici. 

Olimpijske igre se po 100 letih vračajo v francosko prestolnico mode in športa, veličastni Pariz. Največji mednarodni športni dogodek, v katerega bodo uprte oči svetovne javnosti bo gostil več kot 10.000 športnic in športnikov, med katerimi bodo tudi predstavniki Slovenije. Vsi bodo stremeli k enemu cilju – uloviti svoje olimpijske sanje. 

Priprave so v polnem teku in različni dogodki, ki bodo v slovensko javnost ponesli olimpijski duh in vzpodbudili slehernega Slovenca k navijanju za naše olimpijske junake, pa so praktično pred vrati. Slovenska bakla bo svojo pot po vseh občinah Slovenije začela že 17. aprila 2024 v Lendavi.
 
OKS-ZŠZ vas vabijo, da se jim pridružite na novinarski konferenci #potvPariz2024 in se podrobneje seznanite z vsemi aktivnostmi, ki nas čakajo v prihajajočih mesecih.
 
Novinarska konferenca bo v torek, 16. aprila ob 12. uri v Slovenskem olimpijskem izobraževalnem centru (Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana).