Javni natečaj Plakat olimpijskih in paraolimpijskih iger Pariz 2024

Olimpijski komite Slovenije – Združenje športnih zvez (OKS-ZŠZ) skupaj z velikim sponzorjem OKS-ZŠZ, podjetjem Europlakat, ter v sodelovanju z Zvezo za šport invalidov Slovenije – Slovenskim paralimpijskim komitejem objavlja javni natečaj »Plakat olimpijskih in paralimpijskih iger Pariz 2024«

Namen akcije je promovirati šport, olimpizem, olimpijske simbole in vrednote ter seznaniti otroke in mladino o olimpijskih igrah Pariz 2024, ki bodo med 26. julijem in 11. avgustom 2024 in paralimpijskih igrah Pariz 2024, ki bodo potekale med 28. avgustom in 8. septembrom 2024.

Pri natečaju lahko sodelujejo otroci in mladostniki, ki obiskujejo redni program vzgojno-izobraževalnega zavoda (vrtci, osnovne šole, srednje šole, šolski centri, šole in zavodi s prilagojenim programom) s sedežem v Republiki Sloveniji.
 
Vsak posameznik, ki sodeluje pri natečaju, v prijavi navede vzgojno-izobraževalni zavod, ki ga obiskuje, saj zmagovalca natečaja nagradimo z „izletom oz. ekskurzijo presenečenja“ za celotni razred/skupino v terminu po dogovoru z vodstvom zavoda /šole. 

Več o natečaju si preberite na Javni natečaj »Plakat olimpijskih in paralimpijskih iger Pariz 2024« – Olimpijski komite Slovenije (olympic.si).