Prosti termini v dvorani Športni center Triglav

V dvorani športni center Triglav se ta vikend konča Otroška zimska liga v malem nogometu, ki je v sezoni 20234/2024 potekala med vikendi.

Z začetkom meseca aprila se bodo v dvorani ŠCT sprostili tudi vikend termini. Vikend termini so primerni za izvajanje enodnevnih športnih dogodkov, katere že izvajajo nekatera društva, ki so člani Športne zveze Ljubljane. Društva in klubi, ki so člani Športne zveze Ljubljane imajo v sklopu ugodnosti Bonitetnega kluba ŠZL, v prostih terminih pri uporabi dvorane za izvedbo športnih tekmovanj, na redne cene 50% popusta. Za rezervacijo termina lahko pokličete na telefon 041 726 872 (Boštjan), ali pa povpraševanje pošljete po mailu na bostjan.pungrcar@siol.net.

Posamezniki, rekreativci lahko prav tako rezervirajo prosti termin v dvorani za izvajanje rekreativnih dejavnost. Za rezervacijo terminov lahko posamezniki oz. vodje rekreativnih skupin pokličejo vsak delovni dan od ponedeljka do petka med 08. in 14. uro na telefon 041 726 872 (Boštjan), ali pa povpraševanje pošljejo na mail bostjan.pungrcar@siol.net.

Dvorano Športni center Triglav in pogoje najema si lahko ogledate na naslednji spletni povezavi https://www.sctriglav.si/dvorana/