Nogometni vikend v Jami za Bežigradom

Prihajajoči vikend bo na Vodovodni cesti 25 ali v tako imenovani Jami za Bežigradom ponovno v znamenju nogometnega dogajanja.

V dvorani Športnega centra Triglav po ustaljenem urniku med vikendih poteka Zimska liga v dvoranskem nogometu. Na malo nogometni ligi sodelujejo ljubljanski in okoliški nogometni klubi s svojimi mlajšim selekcijam. V soboto bo v dvorani igrala selekcija U10, v tej selekciji skupaj tekmuje 20 ekip, v nedeljo pa bodo potekala tekmovanja v selekciji U08, v tej skupini sodeluje skupaj 14 ekip.

Foto: Arhiv Športni center Triglav

V nedeljo bo po končani zimski ligi potekal še redni del DP v malem nogometu za starostno skupino U15. KMN Olimpija Ljubljana bo v 14. krogu prvenstva v dvorani Športnega centra Triglav gostila malo nogometno ekipo Siliko Vrhnika Mkeršmanc. KMN Olimpija Ljubljana trenutno zaseda 4. mesto na lestvici.

Foto: Arhiv KMN Olimpija Ljubljana

Na zunanjih igriščih NK Olimpije Ljubljana bodo v soboto in nedeljo potekale prijateljske tekme v starostni selekciji U10 in U11. NK Olimpija bo v soboto gostila mlade nogometaše U11 NK Celje, v nedeljo dopoldan pa bodo nogometaši Olimpije v prijateljski tekmi gostili selekcijo U10 NK Celja in selekcijo U11 NK Pobrežje.

Foto: Arhiv NK Olimpija Ljubljana