HK Slavija Junior uspešno izpeljal tečaj drsanja

HK Slavija junior je že v uvodu v novo leto organiziral brezplačni tečaj drsanja, katerega se je v mesecu januarju udeležilo kar 66 mladih nadobudnih drsalcev.

Klub je tokrat že drugič v tej sezoni izpeljal takšno drsalno akcijo, namenjeno predvsem otrokom iz širše okolice Zaloga, udeležili pa so se ga tudi otroci iz celotne Ljubljane, kateri želijo osvojiti osnovno tehniko drsanja. Tečaj je bil odlično izpeljan pod vodstvom trenerja Uroša Halerja, kateremu je pri projektu pomagala večina naših trenerjev, na tečaju so kot animatorji in pomočniki odlično sodelovali tudi igralci mlajših selekcij, ti so skrbeli za dobro počutje tečajnikov hkrati pa so jih tudi spodbujali k napredku.

Ob včerajšnjem zaključnem rajanju so novi drsalci prikazali že kar zavidljivo stopnjo znanja drsanja, ter bili ob tem nagrajeni tudi z ustreznim priznanjem.

Namen tečaja je da se tečajniki v čim večji meri koristijo pridobljeno znanje in da bi se še naprej z veseljem vračali v ledeno ploskev, morda nekega dne tudi kot hokejisti ali hokejistke.

HK Slavija Junior se najlepše zahvaljuje vsem, ki so sodelovali v tej akciji vse od trenerjev, tehničnih vodij, mladih igralcev, drsalcev in njihovih staršev.

Vir: HK Slavija Junior

Foto: HK Slavija Junior