Optiprintove decembske akcije

Veseli december tudi v Optiprintu prinaša posebno akcijo!!!

Obogatite pisarno z vrhunskim tiskalnikom HP OfficeJet Pro 8730, ki nudi inovativni dizajn in visoko funkcionalnost. Športna zveza Ljubljane svojim članom ponuja rešitev za brezskrbni najem tiskalnika pri podjetju Optiprint. Skrb za tiskalnik v celoti prevzamejo v Optiprintu, vi pa prihranite čas in se osredotočite na svoje naloge. Optiprintov cilj je, da vaša pisarna deluje brezhibno, medtem ko bo tiskalnik vedno pripravljen na vaše potrebe.

Vir: Optiprint d.o.o.

Optiprint ima v mesecu decembru tudi posebno akcijo!!!

V mesecu decembru bo doniral sredstva eni izmed humanitarnih organizacij, ki pomagajo ljudem in živalim v stiski. V sodelovanju z Optiprintom vas vabimo, da sodelujete tudi vi in glasujete. V pred izboru je pet organizacij. S klikom na spodnji gumb izberite sebi ljubšo. Vaš glas je lahko odločilen zato glasujte! 

Vir: Optiprint d.o.o.

Podjetje Optiprint želi deliti bogastvo okusov in veselja, ki jih prinašajo prazniki, zato so pripravili knjižico prazničnih receptov opremljeno z fotografijami. Knjižico prazničnih receptov si prenesete tukaj

Vir: Optiprint d.o.o.

Za več informacij pokličite Športno zvezo Ljubljane 041 72 68 72 (Boštjan) ali pa pišite na info@szlj.si; bostjan.pungrcar@siol.net in povezali vas bomo s predstavnikom podjetja.