Bonitetni klub Športne zveze Ljubljane

Bonitetni klub Športne zveze Ljubljane

Podjetje Športni center Triglav članom Športne zveze Ljubljane nudi v okviru članstva in Bonitetnega kluba Športne zveze Ljubljane nekatere ugodnosti.

Člani v dvorani Športni center Triglav lahko koristijo brezplačno uporabo galerije/sejne sobe. Prostor je primeren za organizacijo različnih sestankov, srečanj, predavanj, društvenih letnih zborov… Glede na zasedenost prostora je prostor priporočljivo rezervirati vnaprej.

Galerija/sejna soba v Športnem centru Triglav

V sklopu projekta Bonitetnega kluba imajo člani tudi možnost ugodnega koriščenja dvorane Športni center Triglav za izvedbo različnih prireditev, tako športnih kot tudi kulturnih. Dvorana je članom na voljo ob prostih vikendih, pri uporabi le te se jim prizna 50 % popust.

Dvorana Športni center Triglav

Za nakup medalj in pokalov imajo naši člani v Športnem centru Triglav d.o.o. poleg zgoraj že omenjenih ugodnosti še 30% popust pri nakup pokalov in medalj. Na vašo željo vam na medalje in ploščice zgravirajo tudi želeni tekst.

Rezervacije in informacije potekajo po elektronski pošti info@szlj.si in bostjan.pungrcar@szlj.si lahko pa nas kontaktirate tudi po telefonu 01 434 72 92 ali 041 726 872-Boštjan.