Jadralni klub Ljubljana organizira tečaje in izobraževanja

V sejni sobi Športnega centra Triglav bodo tudi to jesen v organizaciji Jadralnega kluba Ljubljana potekala različna izobraževanja in tečaji na področju navtike.

Jadralni klubu Ljubljana ima dolgoletno tradicijo v rekreacijskem, potovalnem in športnem jadranju. Tudi v letošnjem letu za vse ljubitelje navtike organizira različna predavanja, izobraževanja, tečaje, skratka vse kar morate vedeti za varno plovbo. Izobraževanja bodo tudi v letošnjem namenjena tako začetnikom kot nadaljevalcem. Predavanja, potopisi, pisni deli izpitov bodo potekali že na ustaljeni lokaciji, v sejni sobi Športnega centra Triglav na Vodovodni cesti 25 v Ljubljani. Praktični del bo potekal med vikendi v Piranu. Praktični del tečajev poteka na jadrnicah Elan 31 in Elan Express pod vodstvom izkušenih učiteljev jadranja ter trenerjev jadranja. Cilj izobraževanja je da tečajniki osvojijo znanja s področij jadranja, navigacije, pomorskih veščin, meteorologije, hidrodinamike, aerodinamike, motoro znanstva, sidranja in pomorskega prav.

Tečajniki lahko na tečajih pridobijo tudi mednarodno pooblastilo za voditelja čolna (npr. gumenjak, vodni skuter, jadrnica, motorni čoln, jahta) . S pomočjo profesorjev in krmarjev z dolgoletnimi izkušnjami na morju in v izobraževanju, boste osvajali nova pomorska znanja. Tečaji potekajo po programu in zahtevah Uprave Republike Slovenije za pomorstvo.

Za podrobnosti glede predavanj, tečajev in izobraževanj lahko pišete na info@jadralni-klub.si ali pokličete na 031 771 201.