Optiprintove novosti

Vrnitev v hiter tempo življenja prinaša nove obveznosti. Obilica dela in priprav vzbuja povečan stres. Če delate v pisarni, je ključno, da delo poteka tekoče. Ena pomembnih komponent za optimalno delo v pisarni je zagotovo tiskalnik. Vsakodnevno tiskanje vsebin je nepogrešljivi element poslovanja, vendar se marsikatera organizacija želi izogniti nepotrebnemu bremenu, ki ga prinaša lastništvo tiskalnika.

Športna zveza Ljubljane svojim članom ponuja rešitev za brezskrbni najem tiskalnika pri podjetju Optiprint. Skrb za tiskalnik v celoti prevzamejo v Optiprintu, vi pa prihranite čas in se osredotočite na svoje naloge. Optiprintov cilj je, da vaša pisarna deluje brezhibno, medtem ko bo tiskalnik vedno pripravljen na vaše potrebe. Da bo vaš začetek sezone lažji, vam podjetje Optiprint nudi 20% popust na najem tiskalnika.

Za več informacij pokličite Športno zvezo Ljubljane 041 72 68 72 (Boštjan) ali pa pišite na info@szlj.si; bostjan.pungrcar@siol.net in povezali vas bomo s predstavnikom podjetja. Celotno ponudbo si lahko ogledate na naslednji povezavi https://www.optiprint.si/blog/akcija-za-clane/