Pričetek sezone 2023/2024

V dvorani Športni center Triglav se bo s 1. septembrom pričela sezona 2023/2024. Tudi v tej sezoni članom Športne zveze Ljubljane nudimo v okviru članstva in Bonitetnega kluba Športne zveze Ljubljane nekatere ugodnosti, ki jih lahko koristijo.

Še naprej bo za naše člane v dvorani Športni center Triglav na voljo brezplačna uporaba galerije/sejne sobe. Prostor je primeren za organizacijo različnih sestankov, srečanj, predavanj, društvenih letnih zborov… Zaradi velikega zanimanja za njeno uporabo v preteklih letih je potrebno galerijo rezervirati vnaprej.

Projekt Bonitetni klub Športne zveze Ljubljane našim članom nudi tudi možnost ugodnega koriščenja dvorane Športni center Triglav za izvedbo različnih prireditev, tako športnih kot tudi kulturnih. Dvorana je članom na voljo ob prostih vikendih zlasti v mesecih september, oktober in april, maj, junij. Na veljavni cenik vam za uporabo dvorane priznajo 50 % popust.

Za nakup medalj in pokalov imajo naši člani v Športnem centru Triglav d.o.o. poleg zgoraj omenjenih, 30% popust pri nakup pokalov in medalj. Na vašo željo vam na medalje in ploščice zgravirajo tudi želeni tekst.

Rezervacije potekajo po elektronski info@szlj.si in bostjan.pungrcar@szlj.si lahko pa nas kontaktirate od ponedeljka do petka med 08. in 14. uro kontaktirate po telefonu 01 434 72 92 ali 041 726 872-Boštjan.