9. Športne igre zaposlenih v Ljubljani / Petek, 8. september 2023

Olimpijski komite Slovenije–Združenje športnih zvez skupaj z Regijsko pisarno Ljubljana-Športno zvezo Ljubljane in v sodelovanju z Mestno občino Ljubljane v letu 2023 organizira 9. Športne igre zaposlenih, na katerih si želimo tudi aktivnega sodelovanja vaše organizacije.

Namen projekta je spodbuditi poslovno javnost k športni aktivnosti ter preko športne aktivnosti, druženja in zabave krepiti vez med gospodarstvom in športom. V letošnjem letu bomo Športne igre zaposlenih izvedli v sklopu projekta Ljubljana je šport oz. Ljubljanskega festivala športa, ki bo 8. in 9. septembra potekal v parku Tivoli.

Športne igre zaposlenih v Ljubljani bodo letos potekale v petek, 8. septembra 2023.

Na Športnih igrah zaposlenih 2023 v Ljubljani se bodo lahko vaši zaposleni pomerili v štirih olimpijskih panogah (odbojka, tenis, košarka 3×3, kolesarjenje) in treh neolimpijskih panogah (mali nogomet, kegljanje in šah). Projekt je zasnovan kot tekmovanje ekip in posameznikov zaposlenih v podjetjih in drugih organizacijah.

Poleg tekmovanj bo potekala tudi predstavitev panog disc golf in foot golf, kjer se bodo lahko vsi prisotni v različnih preizkusih potegovali za lepe nagrade. Za zaključek dneva pa boste lahko preizkusili še vznemirljivo uspešnico fitnesa – FUSION BALANCE. Pridružite se popotovanju, kjer se združujejo starodavne modrosti joge, pilatesa, tai-chija in sodobna funkcionalna vadba. Ta celovit pristop poudarja zavedanje telesa, pravilno dihanje in odlično telesno držo. Vadba bo potekala na kotalkarskem igrišču od 18.30 – 19.30. Vadbo bo vodil Marko Geršak.

Udeležba na igrah je brezplačna. Preverite –> RAZPIS 9. ŠPORTNIH IGER ZAPOSLENIH.

Za prijavo ekipe ali posameznika izpolnite –> PRIJAVNICA ŠPORTNE IGRE ZAPOSLENIH.

Z prijavo posameznika za preizkus Disc golfa, Foot golfa in FUSION BALANCE izpolnite –> PRIJAVNICA.

Prijave sprejemamo najkasneje do petka, 1. septembra 2023. Število mest v posamezni disciplini oziroma športni panogi omejeno, zato svetujemo čimprejšnjo prijavo.

Za dodatna vprašanja nas lahko kontaktirate na bostjan.pungrcar@szlj.si, info@szlj.si ali po telefonu 041 798 085 ali 041 726 872.