Zaključek rekreativne sezone v Športnem centru Triglav

V Športnem centru Triglav se je včeraj končala sezona 2022/2023, ki je bila namenjena rekreativnim skupinam malega nogometa. Med poletnimi meseci, junij, julij in avgust se pogodbeni termini sprostijo, v tem obdobju lahko društva, klubi in ostali rekreativci v dvorani Športni center Triglav v popoldanskih terminih ugodno najamejo igrišče za izvajanje različnih rekreativnih dejavnosti. Po končanemu šolskemu letu pa bodo v dvorani na voljo tudi dopoldanski termini. Poleg malega nogometa se lahko na igrišču po širini izvajajo tudi druge športne aktivnosti kot so košarka (2- igrišči), odbojka, mini nogomet (mini goli) in namizni tenis. V ceni uporabe igrišča uporabniku pripada tudi garderoba s tuši in sanitarij.

Podrobnejše informacije o najemu igrišča lahko dobite po tel. 041 726 872 (Boštjan), za povpraševanje in rezervacijo termina pa pišite na bostjan.pungrcar@siol.net.

V nadaljevanju si lahko ogledate nekaj fotografij dvorane, več o dvorani in ostalih dejavnostih pa si lahko ogledate na njihovi spletni strani Športni center Triglav https://www.sctriglav.si/.

Dvorana Športni center Triglav; foto: Arhiv ŠCT
Dvorana Športni center Triglav; foto: Arhiv ŠCT
Garderoba; foto: Arhiv ŠCT
Gostinski vrt Športni center Triglav foto: Arhiv ŠCT
Lokal Športni center Triglav; foto: Arhiv ŠCT
Stavnica Balon; foto: Arhiv ŠCT