9. Športne igre zaposlenih

Olimpijski komite Slovenije v sodelovanju z regijskimi pisarnami OKS-ZŠZ v letu 2023 organizira že 9. Športne igre zaposlenih. Letos je predvidenih 10 prireditev, ki se bodo odvijale od maja do septembra v različnih krajih po Sloveniji.

Športne igre zaposlenih so namenjene zaposlenim v podjetjih, javnih ustanovah in drugih organizacijah na slovenskem trgu. Namen projekta je spodbuditi poslovno javnost k športni aktivnosti in druženju, hkrati pa se razvija tudi pomembna vez med gospodarstvom in športom.

Športne igre zaposlenih v Ljubljani bodo tudi letos potekale prvo soboto v septembru, 02. 09. 2023.

Prizorišče iger bo v Športnem centru Triglav na Vodovodni cesti 25 v Ljubljani, kjer bo potekala otvoritev iger, turnir v malem nogometu, tekmovanje v šahu, zaključek iger in na koncu druženje.

Ljubljanske igre so razpisane v petih disciplinah; mali nogomet, košarka 3 na 3, odbojka, šah in kegljanje. Tako kot vsa leta do sedaj tudi letos prijavnine ni.

V prilogi objavljamo razpis, program in prijavnice za posamezne športne panoge. Prijavnice nam lahko pošljete skenirane po elektronski pošti na info@szlj.si ali izpolnite obrazec na povezavi.

Za dodatne informacije nas lahko kontaktirate na bostjan.pungrcar@szlj.si, info@szlj.si ali po telefonu 041 726 872.