Prireditev »Športnik Ljubljane 2022« bo v začetku naslednjega leta

Športna zveza Ljubljane in Mestna občina Ljubljana že vrsto let skupaj prirejata prireditev »Športnik Ljubljane«, na kateri se podeli priznanja najboljšim ljubljanskim športnicam, športnikom, ekipam, trenerjem, amaterskim delavcem, društvom in drugim zaslužnim, ki so svojimi dosežki ali dolgoletnim delom pripomogli k večji prepoznavnosti Ljubljane, kot športnega mesta.

V preteklosti je prireditev vedno potekala v prvi polovici meseca decembra, decembrskih rezultati tako niso bili upoštevani. Novi pravilnik predvideva izvedbo prireditve v začetku posameznega koledarskega leta za preteklo leto. Tako bomo lahko upoštevali tudi tiste športne dosežke, ki so jih športniki in športnice dosegli v mesecu decembru.

O točnem datumu prireditve in načinu ter pogojih izbora priznanj za vrhunske športnike in športnice vas pravočasno obvestimo.

Že zdaj pa vas vabimo, da nam pošljete vaše predloge za priznanja v dveh pomembnih kategorijah:

Za več informacij o posamezni kategoriji kliknite na zgornje povezave, vaše predloge pa nam na ustreznem obrazcu pošljite najkasneje do 16. januarja 2023 naš naslov ali po elektronski pošti info@szlj.si.