16. športno družabni dogodek Bodi športnik – Igraj se z mano!

Tudi letos se bo v okviru Mednarodnega festivalskega leta »Igraj se z mano« odvil že tradicionalni Bodi športnik. Športno družabni dogodek bo potekal na površinah Športnega centra Triglav, v Ljubljani, in sicer na Dan slovenskega športav petek 23. 9. 2022 s pričetkom ob 9. uri in zaključkom okoli 11. ure.

Vsako leto je na dogodku Bodi športnik več kot 1000 aktivnih športnikov iz vrtcev, osnovnih šol, osnovnih šol s prilagojenim programom, zavodov, društev, srednjih šol in študentov. Na dogodek pridejo tudi športna društva iz Ljubljane. Pomagajo nam otroke navdušiti nad športom.

S svojo prisotnostjo boste prispevali svoj del k bolj strpni in odprti družbi, pripravljeni na enakovredno vključevanje vseh otrok in mladostnikov v družbeno dogajanje. Z udeležbo pa prispevate tudi k novim idejam in razvoju tovrstnih dogodkov, zato se veselijo vašega obiska. 

Podroben program preverite na www.igrajsezmano.eu.

Dogodek sodi v program Razgibajmo Ljubljano, ki ga sofinancirata Mestna občina Ljubljana in Fundacija za šport. Partner projekta je Športna zveza Ljubljane.