8. Športne igre zaposlenih

Vabimo vas na 8. Športne igre zaposlenih, tradicionalni projekt, ki ga Športna zveza Ljubljane v sodelovanju z Olimpijskim komitejem Slovenije – Združenjem športnih zvez organizira že osmič zapored.

Igre so organizirane v različnih krajih po celi Sloveniji, v Ljubljani pa bodo potekale v soboto, 3. septembra 2022.

Športne igre zaposlenih so namenjene zaposlenim v podjetjih, javnih organizacijah in drugih institucijah na slovenskem trgu. Namen projekta je spodbuditi poslovno javnost k športni aktivnosti in druženju, hkrati pa se razvija tudi pomembna vez med gospodarstvom in športom.

Osrednje prizorišče ljubljanskih iger bo v Športnem centru Triglav na Vodovodni cesti 25. Program si lahko ogledate na – Program prireditve 2022.

Ljubljanske igre so razpisane v petih disciplinah in sicer v malem nogometu, košarki 3 na 3, odbojki, šahu in kegljanju. Tudi letos so igre za udeležence brezplačne. Preverite razpis in se nam pridružite!

Prijave zbiramo najkasneje do ponedeljka, 29. avgusta. Število mest je omejeno, zato vam svetujemo čimprejšnjo prijavo. Izpolnjeno prijavnico lahko pošljete po elektronski bostjan.pungrcar@szlj.si ali na info@szlj.si.

Za dodatne informacije nas pokličite na 041 726 872 ali nam pišite na zgornje e-naslove.

Prijavnice:

ŠIZ-prijavnica-LJ_kegljanje

ŠIZ-prijavnica-LJ_košarka

ŠIZ-prijavnica-LJ_odbojka

ŠIZ-prijavnica-LJ_šah

ŠIZ-prijavnica-LJ_nogomet

Športne igre zaposlenih podpirajo