Optiprint d.o.o.

Brezskrbno tiskanje, skeniranje in kopiranje. Adijo skrbi povezane s tiskalnikom!  

Za nemoteno poslovanje vsako podjetje potrebuje vsaj en tiskalnik. Večkrat se pojavi situacija, da moramo poslati skeniran dokument, natisniti potrdila ali obrazce in skopirati dokumentacijo za v arhiv. Gre za manjše zlo in strošek, ki se mu marsikateri podjetnik želi izogniti. Zato je cilj imeti čim manj izgubljenega časa povezanega z zadolžitvami, ki se tičejo tiskalnika v pisarni.  

Optiprint predstavlja rešitev za vas. S celovitim upravljanjem tiskanja vas v celoti razbremeni kakršnih koli skrbi povezanih s tiskalnikom. Vaša skrb je le vsebina tiskanja.  Za vse ostalo poskrbi Optiprint.

Nič več vzdrževanja tiskalnika in nakupovanja kartuš.

Ko kupujete tiskalnik, morate v ceno nakupa všteti začetno investicijo tiskalnika ali multifunkcijske naprave in potrošni material (kartuše ali tonerji), ki predstavljajo visok znesek na mesečnem nivoju. Prav tako nastane težava, ko se tiskalnik pokvari. Garancijski roki popravil so dolgi, vi pa ste v vmesnem času brez tiskalnika. Gre za neprimerljivo zastranitev časa in stroškov, čemur se je možno izogniti z Optiprintovim celovitim upravljanjem tiskanja.

All-inclusive najem, ki nudi popolno brezskrbnost tiskanja, kopiranja in skeniranja.

Optiprintov najem tiskalnika vas v celoti razbremeni vseh investicij in nudi celovito upravljanje tiskanja. Rešitev nudi vse za brezskrbno izkušnjo tiskanja, kopiranja in skeniranja: profesionalni tiskalnik, multifunkcijsko napravo ali kopirni stroj, namestitev tiskalnika, njegovo vzdrževanje, servisiranje in menjavo vseh rezervnih delov. Storitev vključuje Optiprintovo neskončno barvno kartušo https://www.optiprint.si/neskoncna-barvna-kartusa/#kartusa  in krije vse stroške, ki so zajeti v dopolnjevanje kartuše. Tako podjetju ni potrebno skrbeti za čisto nič razen za vsebino tiskanja.

Najem tiskalnika je odlična rešitev za podjetja, izobraževalne institucije in vse, ki potrebujejo brezskrbnost pri tiskanju, kopiranju in skeniranju.

Je strošek printanja zares vsak mesec enak?

Optiprintov najem tiskalnika se obračunava po fiksni mesečni ceni in se ne spreminja. To pomeni, da podjetje v naprej planira strošek tiskanja, kopiranja in skreniranja. Cena je določena glede na Optiprintov paket, Opti S, Opti M, Opti L https://www.optiprint.si/paketi-najema/#PaketiNajema.

Optiprintova ekipa vas nikoli ne bo pustila na cedilu.

Optiprintov najem tiskalnika nudi popolno tehnično podporo https://www.optiprint.si/servis-in-tehnicna-podpora/#podpora, ki uporabnika razreši vseh obveznosti, povezanih s tiskalnikom. Optiprintov najem je enostaven: Optiprintovi serviserji vam pripeljejo tiskalnik z Optiprintovo neskončno barvno kartušo https://www.optiprint.si/neskoncna-barvna-kartusa/#kartusa, ga priklopijo z napravami in povežejo v omrežje in že ste pripravljeni na brezskrbno barvno tiskanje, kopiranje in neomejeno skeniranje. Celotno skrb za vaš tiskalnik prevzame Optiprintova tehnična ekipa, ki vas nikoli ne bo pustila na cedilu. Optiprintovi prijazni tehnični svetovalci vam nudijo tehnično pomoč na daljavo, usposobljeni lokalni serviserji pa razrešujejo izzive na terenu.

Optiprint pokriva celotno Slovenijo. Vaš lokalni serviser je le korak stran.

Ste vedeli, da je Optiprintov lokalni serviser od uporabnika v povprečju oddaljen največ 20 km? Je to mogoče? Ena izmed največjih konkurenčnih prednosti Optiprinta je lokalna prisotnost, ki ponuja visoko odzivnost in razvoj osebnega odnosa z uporabniki. Optiprint nudi storitev brezskrbnega tiskanja v vseh regijah po Sloveniji. Ne glede na lokacijo in organizacijo poslovanja so uporabniki deležni kakovostne storitve nameščanja in servisiranja s strani lokalnega serviserja.

Celovito upravljanje tiskanja. Brezskrbnost, ki si ga zasluži vsak podjetnik!