27. TAFISA svetovni kongres – rok za prijave podaljšan do 12. maja

V začetku junija bo pozornost svetovne športne javnosti usmerjena v Slovenijo. Med 8. in 12. junijem bo v Grand hotelu Bernardin v Portorožu 27. TAFISA Svetovni kongres, naslovna tema pa »Sport for All in a Changing World«.

OKS-ZŠZ in Športna unija Slovenije bosta gostila 27. TAFISA Svetovni kongres, kjer bo predavalo več kot 40 domačih in tujih strokovnjakov in akademikov, ki bodo predstavili svetovne smernice in trende na področju športa za vse. Moč športa danes in jutri, sodobni pristopi in primeri dobrih praks, ki uspešno spodbujajo gibalno nedejavne, vloga mednarodnih športnih zvez pri razvoju športa mladih, uspešna uporaba sodobne tehnologije v šport ter številne druge zanimive teme bodo na voljo za vse udeležence letošnjega Kongresa.

Več o programu in možnosti namestitve preverite na spletni strani kongresa.

Zaradi povečanega interesa prijav v zadnjih dneh je rok za prijave na 27. TAFISA svetovni kongres podaljšan za teden dni, torej do 12. maja 2022.

Organizatorja sta za vse slovenske goste pripravila poseben paket, zato jih kontaktirajte na naslov congress@tafisa-slovenia2022.si.