Turnir v judu za Bežigradom

V soboto, 16. aprila bo v dvorani Športni center Triglav potekalo tekmovanje v judu Turnir Bežigrad 2022. Tudi letošnjega turnirja se bodo udeležile tekmovalke in tekmovalci iz različnih držav, seveda pa bodo na turnirju nastopali tudi judoisti iz slovenskih klubov.

Tekmovalke in tekmovalci se bodo pomerili v treh starostnih kategorijah. Turnir se bo pričel ob 8. uri s tehtanjem kategorij mlajših deklic in dečkov (U12), sledila bo kategorija starejših deklic in dečkov (U14). V drugem delu tekmovalnega dne pa bodo nastopile mlajše kadetinje in mlajši kadeti (U16). Rezultati vseh starostnih kategorij se upoštevajo v skupnem seštevku za slovenski pokal. Tekmovalci bodo prejeli za osvojena prva tri mesta prejeli medalje, kot pa je že v navadi bodo pokal prejele tudi najboljše ekipe v vsaki starostni kategoriji.

Turnir Bežigrad velja v Evropi za enega močnejših, konkurenca v sodelujočih starostnih kategorijah je zelo velika, zanimivih borb ne bo manjkalo, zato vse ljubitelje juda vabimo v soboto na ogled.