Brezplačne meritve telesnih zmogljivosti SLOfit odrasli

V četrtek, 31. marca, bodo na ljubljanski Fakulteti za šport izvedli brezplačne meritve telesnih zmogljivosti odraslih – SLOfit odrasli in meritve namenjene starejšim od 65 let – SLOfit senior. Projekt je nadaljevanje spremljanja telesnih zmogljivosti iz šolskega obdobja, znanih kot Športnovzgojni karton (ŠVK). Pridružili se nam bodo tudi nekateri izvajalci po Sloveniji, ki jih lahko najdete na slofit.org.

Merski sklop je seveda nekoliko drugačen kot v šolskem obdobju, saj je prilagojen posebnostim odrasle populacije, vendar so rezultati po posameznih gibalnih sposobnostih primerljivi. Tisti, ki imajo shranjene svoje ŠVK kartončke, pa si lahko rezultate iz otroštva tudi vpišejo v brezplačno aplikacijo Moj SLOfit. 

Meritve so za vse brezplačne in trajajo približno eno uro. Potrudili se bomo, da bo vaša izkušnja čim bolj prijetna, zato prosimo, da preberete navodila, ki jih je treba upoštevati pred in med meritvami. V skladu z omejitvami, ki izhajajo iz pogojev za preprečevanje širjenja virusa SARS-CoV-2, smo poskrbeli tudi za poseben protokol merjenja.

Če se želite meritev SLOfit odrasli udeležiti na Fakulteti za šport, se morate predhodno prijaviti na elektronski naslov: odrasli@slofit.org ali poklicati na telefonsko številko 031 278 571. Ob prijavi nam sporočite, v katero starostno kategorijo sodite: mlajši od 30 let, 30 – 65 let ali starejši od 65 let.

Razpisani bodo še vsaj trije termini meritev:

  • četrtek, 7. april (svetovni dan zdravja), Aleja nakupovalno središče, Aktivna streha, Rakuševa ulica 1, PRESTAVLJENO!
  • četrtek, 14. april, Športni center Triglav, Vodovodna cesta 25, od 15.00 do 19.00
  • četrtek, 21. april, stadion Kodeljevo, Gortanova ulica 21, od 15.00 do 19.00

Več o meritvah preberite na www.slofit.org.