Eko Kliner d.o.o. je nov partner ŠZL

Športna zveza Ljubljane je v sklopu projekta »Bonitetni klub ŠZL« sklenila sodelovanje z podjetjem  Eko Kliner d.o.o.

Podjetje Eko Kliner d.o.o. deluje od leta 2014 in je v koraku s tradicijo s katero skrbijo za zadovoljstvo svojih strank. V tem času so pridobili ogromno izkušenj in znanj, s katerimi želijo postati vodilni partner podjetij na področju sanitarne opreme. Podjetje se lahko pohvali s kakovostjo, obsegom prodajnega programa, prilagodljivostjo in s strokovno usposobljenim osebjem, kateri znajo upoštevati potrebe, želje in temu primerno prilagoditi ponudbo strankam. Podjetje je aktivno tudi na ekološkem področju, njihov program je pri izbiri materialov in opreme usmerjeni v čisto, zeleno prihodnost.

Podjetje Eko Kliner d.o.o. članicam in članom Športne zveze Ljubljane v sklopu projekta »Bonitetni klub ŠZL« nudi 20% popusta na njihove prodajne artikle, še posebej zanimivi artikli za klube in društva je nabor potrošnega sanitarnega materiala, papirnate brisačke, WC papir, čistila, vrečke, … Naročeno blago vam dostavijo ali pošljejo v roku 24 ur. Njihovo ponudbo si lahko ogledate na njihovi spletni strani https://ekokliner.si/nasa-ponudba/ .

V kolikor vam kateri od artiklov iz ponudbe podjetja Eko Kliner d.o.o. za delovanje vašega kluba/društva interesanten in bi želeli z njimi sodelovati, nas kontaktirate preko elektronske pošte info@szlj.si  , bostjan.pungrcar@szlj.si in dogovorili se bomo za srečanje vašega kluba s predstavnikom tega podjetja.