Most mladih vabi k brezplačni objavi prostočasnih aktivnosti

Društvo Most mladih s poslanstvom vzpodbujanja vseh generacij k aktivnemu preživljanja prostega časa, druženju, povezovanju in širjenju pozitivnih zgodb v Sloveniji obvešča, da so svoje poslanstvo razširili tudi na splet.

Vzpostavili so portal www.mostmladih.si, na katerem želijo zbrati vse ponudbe za prostočasno aktivnost  na enem mestu. Nevladne organizacije vabijo, da se vpišejo na portal in objavijo svoje delovanje in svoje dogodke za prosti čas. Tematika je široka, tako da se bo verjetno vsaka NVO, ki se ukvarja s prostočasnimi aktivnosti, našla v iskalniku, dodajajo. Vpis je brezplačen.

Za vpis brezplačne objave je potrebna registracija. Vaša objava bo objavljena v roku 24 ur po pregledu urednika. Vse, ki bodo vpisali svojo dejavnost prosijo, da uporabijo pri vpisu svojo avtorsko sliko.

V mesecu marcu pa spodbujajo tudi objavo predstavitvenih člankov NVO, ki bi si želele predstaviti širši javnosti.

Za objavo predstavitvenega članka le tega spišete sami in ga lektorirate ter pošljete na elektronski naslov info@mostmladih.si. Predstavitveni članek bo objavljen v roku 48 ur od prejema po pregledu urednika.