Mesec ČS Rudnik

Zveza športnih društev Krim vabi ob zaključku Meseca ČS Rudnik tudi na športne dneve na Rudniku. Tudi letos so se športniki priključili celomesečnim dejavnostim v tamkajšnji četrtni skupnosti in skupaj z društvi in šolo izvedli športne aktivnosti: predstavitev športnih panog na osnovni šoli, Oskarjev pohod, predstavitve in demonstracija namiznega tenisa pred dvorano Krim, delavnice gorskega kolesarstva na Golovcu, jutranja telovadba na Livadi in vadba na otokih športa na Golovcu in na PST ob Jurčkovi.

Zaradi razmer, ki še vedno ne omogočajo izvajanje vseh dejavnosti v obsegu, ki bi si ga športniki želeli, so dogodki izvedeni v manjših skupinah in v daljšem časovnem obdobju.

Ob zaključku Meseca ČS Rudnik 2021 se od 11. do 15. oktobra lahko udeležite še nekaterih brezplačnih aktivnosti, kot sledi po spodnjem urniku.

Ker je tudi letošnji Oskarjev pohod potekal v omejeni obliki vabijo, da se v ponedeljek, 18. oktobra pridružite na organiziranem pohodu po Oskarjevi poti po Golovcu. Start bo ob 15.30 pred vhodom OŠ Oskarja Kovačiča, Dolenjska c. 20. Več informacij o Oskarjevi poti je na spletni strani https://oskarjevapot.wordpress.com/dogodki/

Pri udeležbi aktivnosti upoštevajte navodila društev in trenutne omejitve pri izvajanju vadbe, PCT pogoje in druga navodila in priporočila.

Prireditve sodijo v program Razgibajmo Ljubljano, ki ga sofinancirata Mestna občina Ljubljana in Fundacija za šport.