Klubi in društva: predstavite se na sejmu Narava zdravje 2021

Športna zveza Ljubljane se je s svojimi društvi, na enem izmed sejmov na Gospodarskem razstavišču, predstavila že pred petindvajsetimi leti. Ob obletnici je prav, da vas k ponovnemu sodelovanju, povabimo tudi tokrat.

Sejem Narava – zdravje bo v Ljubljani potekal od 20. do 23. oktobra 2021, vas pa vabimo k sodelovanju na enournih predstavitvah športnih dejavnosti vaše organizacije. Predstavite se lahko na svoj način, a v okviru možnosti, ki jih prostor na ploščadi ponuja. Na voljo bo cca 100 m2 zunanjih površin na ploščadi Gospodarskega razstavišča. Glede na prispele prijave, bomo vnaprej pripravili urnik.

Za prijavo izpolnite prijavnico in nam jo do vključno ponedeljka, 20. septembra 2021 pošljite na info@szlj.si.

Vabljeni člani Športne zveze Ljubljane in tudi društva in klubi, člani ene izmed športnih zvez iz našega konzorcija Razgibajmo Ljubljano, ki poleg Športne zveze Ljubljane zajema še Zvezo športnih društev Krim, Zvezo športnih društev Slovan, Športno zvezo Univerze v Ljubljani in Akademsko športno zvezo Olimpija.

Pogoj sodelovanja vaših članov – izvajalcev predstavljenih programov je urejen pogoj PCT oziroma ustrezni pogoji, ki bodo v veljavi v času sejma.

Pokrovitelj programa Razgibajmo Ljubljano za nastop na sejmu Narava zdravje je Gospodarsko razstavišče, sofinancerja programa Razgibajmo Ljubljano pa sta Mestna občina Ljubljana in Fundacija za šport.