Ljubljana MTB vikend

Pridi in furaj, zares čisto enostavno. Mnogi izmed vas boste odpeljali vse spodaj našteto, drugi si boste izbrali svoje izzive. Tudi če ne boš imel/a štartne številke na krmilu se vedno lahko pridružiš in navijaš, kaj popiješ in poješ ter se imaš fajn.

10. 9. Dobrodelni Scott Continental Pump Sešn (KoloPark Spodnja Šiška) – Kolesarski in nekolesarski zvezdniki nabirajo kroge za dober namen; pridi in navijaj.
11. 9. Kralj in kraljica Bike parka Ljubljana (Podutik) – Preizkusi se v petih različnih disciplinah, pomeri se s prijatelji, zabavaj se. Ne dirkamo zares, furamo, ker je to fajn. Sledi …
11. 9. Big Air Session (Bike Park Ljubljana) – Linija velikih skokov in skupina povabljencev, ki nam bodo pripravili šov ob katerem nam bo zastajal dih. Sledi koncert, ves čas pa bodo na voljo slastni Hodoki.
12. 9. SloEnduro 4Fun Golovec Trails (Urban Ring Rudnik) – Zdaj že klasična enduro dirka po izbranih poteh centra Golovec Trails.
19. 9. Državno prvenstvo v pumptracku (KoloPark Nove Fužine) – Dirka s časom in s sotekmovalci in sotekmovalkami – za naslove državnih prvakov v najmlajši uradno priznani disciplini gorskega kolesarstva.
10.-18. 9. Veliko se bo furalo na vseh koncih Ljubljane, zato spremljaj uradno spletno stran in družabna omrežja:

Uradna spletna stran: http://www.ljubljanamtbvikend.si
Facebook: https://www.facebook.com/LjubljanaMTBVikend/
Instagram: https://www.instagram.com/ljubljanamtbvikend/