Teden športa: 7. ljubljanske Športne igre zaposlenih

To soboto, torej 4. septembra, bo Športna zveza Ljubljane, ob pomoči Olimpijskega komiteja Slovenije-Združenja športnih zvez, izvedla sedme igre, kjer se merijo, še bolj pa družijo zaposleni, delavke in delavci iz ljubljanskih podjetij.

Osrednje prizorišče bo v Športnem centru Triglav na Vodovodni cesti 25, kjer bodo potekali otvoritev, turnir v malem nogometu, tekmovanje v šahu, zaključek iger in na koncu druženje. Ljubljanske igre so razpisane v petih disciplinah in sicer v malem nogometu, košarki 3 na 3, odbojki, šahu in v kegljanju. Tako kot vsa leta do sedaj, tudi letos prijavnine ne bo.

Igre so uvodni dogodek v sklopu Tedna športa, ki ga organizira koordinacija Razgibajmo Ljubljano, ki jo sestavljajo Športna zveza Ljubljane, Zveza športnih društev Krim, Zveza športnih društev Slovan in pridruženi Akademska športna zveza Olimpija ter Športna zveza Univerze v Ljubljani.

Namen projekta, ki poteka po celi Sloveniji, je spodbuditi poslovno javnost k športni aktivnosti in druženju, hkrati pa se razvija tudi pomembna vez med gospodarstvom in športom.

V prilogi objavljamo program prireditve.