Testiranje na Covid-19 / petek, 20. avgust

Športna zveza Ljubljane in Ambulanta Košir tudi v poletnih mesecih izvajata (za zdaj še) brezplačna testiranja za strokovne delavce v športu in športnike, a le ob petkih. Ta petek, 20. avgusta bo testiranje potekalo pred Športnim centrom Triglav, Vodovodna cesta 25, z začetkom predvidoma ob 10. uri in zaključkom okoli 12. ure, odvisno od števila prijav.

Prijave zbiramo najkasneje do srede, 18. avgusta, do 12. ure, ko bomo začeli pripravljati urnik izvedbe testiranja, za vsako prijavljeno društvo posebej. Že zdaj prosimo, da se držite urnika in da na testiranje pridete v okviru društvenega mehurčka.

V prijavnico vpišite: ime in priimek testiranca, njegov datum rojstva, številko njegove kartice zdravstvenega zavarovanja in številko njegovega mobilnega telefona ter jo pošljite (izključno) po e-pošti info@szlj.si.

Upoštevali bomo le prijavnice, ki bodo vsebovale zahtevane podatke in bodo k nam prispele v prijavnem roku. Tako lahko zagotovimo kakovost izvedbe testiranja ter red, ki je pomemben tudi zaradi izogibanja morebitnega širjenja virusa.

Testiranci naj imajo OBVEZNO s seboj kartico zdravstvenega zavarovanja. Kdor bo želel, bo pisno potrdilo o rezultatu testiranja prejel pisno v 15 minutah in še isti dan tudi po SMS-u, lahko pa se odločite le za SMS obvestilo.

Testiranje, ki ga Športna zveza Ljubljane pripravlja v sodelovanju z uradno certificirano Ambulanto Košir, je v razpisanih terminih brezplačno za strokovne delavce v športu in športnike, ki delujejo ali tekmujejo v organizacijah, članih Športne zveze Ljubljane (če še niste, se včlanite v pomočjo spletnega obrazca; članarina znaša 60 evrov, zanjo pa prejmete še vrsto drugih ugodnosti).

Ambulanta Košir v posebnih terminih izvaja plačljive hitre in PCR teste, o čemer več preberite v novici o samoplačniških testih.

Kako bo z brezplačnostjo testiranj po 23.8.2021 žal še ne vemo, vas bomo pa o nadaljevanju oziroma spremembah izvajanja še obvestili.