Naslednje testiranje na Covid-19 bo izjemoma v četrtek, 24. junija

Športna zveza Ljubljane in Ambulanta Košir bosta brezplačna testiranja športnikov in strokovnih delavcev v športu izvajala tudi v poletnih mesecih oziroma toliko časa, kot bo to zahreval vladni odlok. Testiranja bodo potekala ob petkih, zaradi državnega praznika pa bo naslednje testiranje izjemoma v četrtek, 24. junija.

Testiranje bo potekalo pred Športnim centrom Triglav, Vodovodna cesta 25, z začetkom predvidoma ob 10. uri (odvisno od števila prijavljenih strokovnih delavcev) in zaključkom okoli 14. ure (odvisno od števila prijavljenih športnikov).

Prijave zbiramo najkasneje do torka, 22. junija, do 12. ure, ko bomo začeli pripravljati urnik izvedbe testiranja, za vsako prijavljeno društvo posebej. Že zdaj prosimo, da se držite urnika in da na testiranje pridete v okviru društvenega mehurčka. Zaradi pričakovanega večjega števila prijav, zamudnikov žal ne bomo mogli upoštevati.

V prijavnico vpišite: ime in priimek testiranca, njegov datum rojstva, številko njegove kartice zdravstvenega zavarovanja in številko njegovega mobilnega telefona ter jo pošljite (izključno) po e-pošti info@szlj.si.

Upoštevali bomo le prijavnice, ki bodo vsebovale zahtevane podatke in bodo k nam prispele v prijavnem roku. Tako lahko zagotovimo kakovost izvedbe testiranja ter red, ki je pomemben tudi zaradi izogibanja morebitnega širjenja virusa.

Testiranci naj imajo OBVEZNO s seboj kartico zdravstvenega zavarovanja. Kdor bo želel, bo pisno potrdilo o rezultatu testiranja prejel v 15 minutah in še isti dan tudi po SMS-u, lahko pa se odločite le za SMS obvestilo.

Testiranje, ki ga Športna zveza Ljubljane pripravlja v sodelovanju z uradno certificirano Ambulanto Košir, je v razpisanih terminih brezplačno za strokovne delavce v športu in športnike, ki delujejo ali tekmujejo v organizacijah, članih Športne zveze Ljubljane (če še niste, se včlanite v pomočjo spletnega obrazca; članarina znaša 60 evrov, zanjo pa prejmete še vrsto drugih ugodnosti).

Ambulanta Košir v posebnih terminih izvaja plačljive hitre in PCR teste, o čemer več preberite v novici o samoplačniških testih.