Novo testiranje športnikov na Covid-19 bo 4. junija – zaključeno!

V petek, 4. junija bo testiranje spet namenjeno izključno tistim športnikom, njihovim trenerjem in ostalim športnim delavcem, ki zaradi udeležbe na tekmovanjih ali organizacije tekmovanj, potrebujejo izvid, ki ni starejši od 72 ur. Zaradi omejenega števila mest vas naprošamo, da pri prijavi to dosledno upoštevate.

Testiranje bo potekalo v Športnem centru Triglav, Vodovodna cesta 25, z začetkom predvidoma ob 11. uri in zaključkom okoli 14. ure, odvisno od števila prijavljenih športnikov.

Prijave zbiramo najkasneje do srede, 2. junija, do 12. ure, ko bomo začeli pripravljati urnik izvedbe testiranja, za vsako prijavljeno društvo posebej. Že zdaj prosimo, da se držite urnika in da na testiranje pridete v okviru društvenega mehurčka. Zaradi pričakovanega večjega števila prijav, zamudnikov žal ne bomo mogli upoštevati.

V prijavnico vpišite: ime in priimek testiranca, njegov datum rojstva, številko njegove kartice zdravstvenega zavarovanja in številko njegovega mobilnega telefona ter jo pošljite po e-pošti info@szlj.si.

Upoštevali bomo le prijavnice, ki bodo vsebovale zahtevane podatke in bodo k nam prispele v prijavnem roku. Tako lahko zagotovimo kakovost izvedbe testiranja ter red, ki je pomemben tudi zaradi izogibanja morebitnega širjenja virusa.

Testiranci naj imajo OBVEZNO s seboj kartico zdravstvenega zavarovanja. Kdor bo želel, bo pisno potrdilo o rezultatu testiranja prejel pisno v 15 minutah in še isti dan tudi po SMS-u, lahko pa se odločite le za SMS obvestilo.

Testiranje, ki ga Športna zveza Ljubljane pripravlja v sodelovanju z uradno certificirano Ambulanto Košir, je brezplačno za strokovne delavce v športu in športnike, ki delujejo ali tekmujejo v organizacijah, članih Športne zveze Ljubljane (če še niste, se včlanite v pomočjo spletnega obrazca; članarina znaša 60 evrov, zanjo pa prejmete še vrsto drugih ugodnosti).