Uporaba sejne sobe v dvorani Športni center Triglav

V dvorani športni center Triglav je ob postopnem sproščanju nekaterih ukrepov pri zajezitvi epidemije Covida-19, ponovno na voljo galerija/sejna soba. Prostor na galeriji je namenjen društvom, klubom, zvezam in ostalim uporabnikom za aktivnosti, kot so klubski sestanki, predavanja, seminarji, izobraževanja, primeren pa je tudi za video analize tekem, treningov ali on line aktivnosti saj je v prostoru poleg velike šolske table na uporabo tudi velik LCD televizor.

Trenutno je število prisotnih omejeno glede na veljavne ukrepe, ki so objavljeni v Odloku in ob upoštevanju priporočil NIJZ-ja.

Klubi in društva, ki so člani Športne zveze Ljubljane imajo uporabo galerije/sejne sobe brezplačno. Cena uporabe prostora za ostale uporabnike znaša 20,00 €/ura (DDV v znesku ni upoštevan).

Informacije in povpraševanje za uporabo galerije/sejne sobe v dvorani Športni center Triglav lahko dobite po telefonu 041 726 872 Boštjan, rezervacije pa potekajo preko elektronskih naslovov info@szlj.si ali bostjan.pungrcar@szlj.si.