Novo testiranje strokovnih delavcev v športu bo v ponedeljek, 10. maja – zaključeno!

Ob ponedeljkih pripravljamo testiranje na Covid-19 za trenerje, vaditelje, instruktorje, planinske vodnike in ostale strokovne delavce v športu, ki potrebujejo do sedem dni star negativni izvid za opravljanje svojega dela.

V ponedeljek, 10. maja bo testiranje strokovnih delavcev potekalo v Športnem centru Triglav, Vodovodna cesta 25, z začetkom ob 8. uri.

POZOR: prijave tokrat zbiramo najkasneje do četrtka, 6. maja, do 21. ure, urnik pa boste prejeli v petek dopoldne! Prosimo za upoštevanje spremembe. Hvala.

Postopek že poznate: v prijavnico vpišite: ime in priimek testiranca, njegov datum rojstva, številko njegove kartice zdravstvenega zavarovanja in številko njegovega mobilnega telefona ter jo pošljite po e-pošti info@szlj.si.

Upoštevali bomo le prijavnice, ki bodo vsebovale zahtevane podatke in bodo k nam prispele v prijavnem roku. Tako lahko zagotovimo kakovost izvedbe testiranja ter red, ki je pomemben tudi zaradi izogibanja morebitnega širjenja virusa.

Testiranci naj imajo OBVEZNO s seboj kartico zdravstvenega zavarovanja. Kdor bo želel, bo pisno potrdilo o rezultatu testiranja prejel pisno v 15 minutah in še isti dan tudi po SMS-u, lahko pa se odločite le za SMS obvestilo.

Testiranje, ki ga Športna zveza Ljubljane pripravlja v sodelovanju z uradno certificirano Ambulanto Košir, je brezplačno za strokovne delavce v športu in športnike, ki delujejo ali tekmujejo v organizacijah, članih Športne zveze Ljubljane.