V ponedeljek, 3.5. spet testiramo strokovne delavce v športu! – zaključeno

Z majem začenjamo redni cikel testiranj: ob ponedeljkih za trenerje, vaditelje, instruktorje, planinske vodnike in ostale strokovne delavce, ki potrebujejo negativni izvid testa na Covid-19, ob petkih pa za tiste športnike in njihove trenerje, ki zaradi tekmovanj potrebujejo izvid, ki ni starejši od 48 ur.

V ponedeljek, 3. maja bo testiranje strokovnih delavcev potekalo v Športnem centru Triglav, Vodovodna cesta 25, predvidoma z začetkom ob 8. uri, odvisno od števila prijavljenih.

Prijave zbiramo najkasneje do petka, 30. aprila, do 12. ure, ko bomo začeli pripravljati urnik izvedbe testiranja, za vsako prijavljeno društvo posebej. Že zdaj prosimo, da se držite urnika in da na testiranje pridete v okviru društvenega mehurčka.

Postopek že poznate: v prijavnico vpišite: ime in priimek testiranca, njegov datum rojstva, številko njegove kartice zdravstvenega zavarovanja in številko njegovega mobilnega telefona ter jo pošljite po e-pošti info@szlj.si.

Upoštevali bomo le prijavnice, ki bodo vsebovale zahtevane podatke in bodo k nam prispele v prijavnem roku. Tako lahko zagotovimo kakovost izvedbe testiranja ter red, ki je pomemben tudi zaradi izogibanja morebitnega širjenja virusa.

Testiranci naj imajo OBVEZNO s seboj kartico zdravstvenega zavarovanja. Kdor bo želel, bo pisno potrdilo o rezultatu testiranja prejel pisno v 15 minutah in še isti dan tudi po SMS-u, lahko pa se odločite le za SMS obvestilo.

Testiranje, ki ga Športna zveza Ljubljane pripravlja v sodelovanju z uradno certificirano Ambulanto Košir, je brezplačno za strokovne delavce v športu in športnike, ki delujejo ali tekmujejo v organizacijah, članih Športne zveze Ljubljane.