V petek, 30. 4. bomo izvedli testiranje za športnike in strokovne delavce v športu!

Zaradi prihajajočih praznikov in šolskih počitnic, bomo v naslednjem tednu organizirali testiranje samo v petek, 30. aprila. Testiranje bo namenjeno za športnike, kot tudi za trenerje in ostale delavce v športu, ki za opravljanje svojega dela potrebujejo negativni izvid testa na Covid-19.

V petek, 30. aprila bo testiranje potekalo v Športnem centru Triglav, Vodovodna cesta 25, za strokovne delavce v športu predvidoma z začetkom ob 8. uri, za športnike pa predvidoma z začetkom ob 12.30 in zaključkom do približno 14.30, odvisno od števila prijavljenih.

POZOR: Na voljo je 400 testov. Prijave zbiramo do zapolnitve prostih mest oz. najkasneje do srede, 28. aprila, do 10. ure, ko bomo začeli pripravljati urnik izvedbe testiranja, za vsako prijavljeno društvo posebej. Že zdaj prosimo, da se držite urnika in da na testiranje pridete v okviru društvenega mehurčka.

Postopek že poznate: v prijavnico vpišite: ime in priimek testiranca, njegov datum rojstva, številko njegove kartice zdravstvenega zavarovanja in številko njegovega mobilnega telefona ter jo pošljite po e-pošti info@szlj.si.

Upoštevali bomo le prijavnice, ki bodo vsebovale zahtevane podatke in bodo k nam prispele v prijavnem roku. Tako lahko zagotovimo kakovost izvedbe testiranja ter red, ki je pomemben tudi zaradi izogibanja morebitnega širjenja virusa.

Testiranci naj imajo OBVEZNO s seboj kartico zdravstvenega zavarovanja. Kdor bo želel, bo pisno potrdilo o rezultatu testiranja prejel pisno v 15 minutah in še isti dan tudi po SMS-u, lahko pa se odločite le za SMS obvestilo.

Testiranje, ki ga Športna zveza Ljubljane pripravlja v sodelovanju z uradno certificirano Ambulanto Košir, je brezplačno za strokovne delavce v športu in športnike, ki delujejo ali tekmujejo v organizacijah, članih Športne zveze Ljubljane.