Nadaljujemo s petkovimi testiranji športnikov na Covid-19

Prijave so zaključene!

Po delni sprostitvi športa in rekreacije se nadaljujejo tudi testiranja za športnike, trenerje in ostale strokovne delavce v športu, ki zaradi nastopov na državnih tekmovanjih potrebujejo največ 48 ur star test. Naslednje testiranje bomo sodelavci Športne zveze Ljubljane in Ambulante Košir izvedli v petek, 16. aprila.

Potekalo bo v Športnem centru Triglav, Vodovodna cesta 25, z začetkom predvidoma ob 11. uri in zaključkom do približno 14. ure, odvisno od števila prijavljenih.

Prijavni rok se izteče v sredo, 14. aprila, ob 12. uri, ko bomo začeli pripravljati urnik izvedbe testiranja. Lepo prosimo, da se držite določene ure, ki bo določena vašemu društvu (klubu) in da na testiranje pridete v okviru društvenega mehurčka.

Postopek že poznate: v prijavnico vpišite: ime in priimek testiranca, njegov datum rojstva, številko njegove kartice zdravstvenega zavarovanja in številko njegovega mobilnega telefona ter jo pošljite po e-pošti info@szlj.si.

Upoštevali bomo le prijavnice, ki bodo vsebovale zahtevane podatke in bodo k nam prispele v prijavnem roku. Tako lahko zagotovimo kakovost izvedbe testiranja ter red, ki je pomemben tudi zaradi izogibanja morebitnega širjenja virusa.

Testiranci naj imajo OBVEZNO s seboj kartico zdravstvenega zavarovanja. Kdor bo želel, bo pisno potrdilo o rezultatu testiranja prejel pisno v 15 minutah in še isti dan tudi po SMS-u, lahko pa se odločite le za SMS obvestilo.

Testiranje, ki ga Športna zveza Ljubljane pripravlja v sodelovanju z uradno certificirano Ambulanto Košir, je brezplačno za strokovne delavce v športu in športnike, ki delujejo ali tekmujejo v organizacijah, članih Športne zveze Ljubljane.