Naslednje testiranje na Covid-19 bo 6. aprila

Kljub omejitvam in prepovedi večine športnih in rekreativnih dejavnosti (berite novico Nove omejitve pri izvajanju športnih programov do 11.4.2021), smo se odločili, da v torek, 6. aprila, Športna zveza Ljubljane, skupaj z Ambulanto Košir, izvedemo naslednje testiranje trenerjev, vaditeljev, instruktorjev, planinskih vodnikov, ki jim tokrat dodajamo še športnike.

Potekalo bo v Športnem centru Triglav, Vodovodna cesta 25, z začetkom ob 8. uri in zaključkom do približno 14. ure, odvisno od števila prijavljenih.

Prijavni rok je tokrat do četrtka, 1. aprila, do 12. ure, ko bomo pripravili urnik testov za vsako prijavljeno društvo posebej. Že zdaj prosimo, da se držite urnika in da na testiranje pridete v okviru društvenega mehurčka.

Postopek že poznate: v prijavnico vpišite: ime in priimek testiranca, njegov datum rojstva, številko njegove kartice zdravstvenega zavarovanja in številko njegovega mobilnega telefona ter jo pošljite po e-pošti info@szlj.si.

Upoštevali bomo le prijavnice, ki bodo vsebovale zahtevane podatke in bodo k nam prispele v prijavnem roku. Tako lahko zagotovimo kakovost izvedbe testiranja ter red, ki je pomemben tudi zaradi izogibanja morebitnega širjenja virusa.

Testiranci naj imajo OBVEZNO s seboj kartico zdravstvenega zavarovanja. Kdor bo želel, bo pisno potrdilo o rezultatu testiranja prejel pisno v 15 minutah in še isti dan tudi po SMS-u, lahko pa se odločite le za SMS obvestilo.

Testiranje, ki ga Športna zveza Ljubljane pripravlja v sodelovanju z uradno certificirano Ambulanto Košir, je brezplačno za strokovne delavce v športu in športnike, ki delujejo ali tekmujejo v organizacijah, članih Športne zveze Ljubljane.