Ugoden najem dvorane Športni center Triglav

Športna zveza Ljubljane svojim članom v okviru članstva nudi v času veljavnih ukrepov za zajezitev epidemije Covid-19 možnost ugodnega najema dvorane Športni center Triglav. Za izvedbo športne vadbe je v dvorani na voljo ograjeno športno igrišče v velikosti 42 x 22 metrov (malo nogometno/rokometno igrišče). V dvorani pa so na uporabo tudi različni športni rekviziti in sicer so poleg dveh statičnih golov (3 x 2 metra) na voljo še štirje mali goli, štirje statični košarkarski koši (2 x 2 koša, po širini igrišča), štiri premična stojala za odbojko, nastavljiva po višini (2 odbojkarska igrišča), pet namizno teniških miz, šest stojal za badminton (3 badminton igrišča), dvajset šolskih blazin, švedska skrinja in štiri telovadne švedske klopi. V dvorano je možen tudi vnos lastnih večjih športnih rekvizitov oziroma orodij.

Za članice in člane Športne zveze Ljubljane v času epidemije velja posebno ugodna cena najema dvorane, od 01. aprila naprej znaša ura najema 22,00 € (9,5% DDV je vključen v znesku).

Informacije o najemu dvorane in ostalih pogojih lahko dobite vsak delavnik med 09.00 in 15.00 uro po telefonu 041 726 872, 01/566 12 42, sama rezervacija dvorane pa poteka preko elektronske pošte: info@szlj.si in bostjan.pungrcar@siol.net. Dvorano Športni center Triglav si lahko ogledate tudi na naslednji povezavi www.sctriglav.si.