Brezplačno testiranje ŠPORTNIKOV na Covid-19 – 26. marca

Športna zveza Ljubljane in Ambulanta Košir nadaljujeta z izvajanjem brezplačnega testiranja športnikov, ki vadijo in tekmujejo za ljubljanske klube, ki so včlanjeni v ŠZL. Četrto testiranje bo v petek, 26. marca, z začetkom ob 11. uri. Potekalo bo v prostorih Športnega centra Triglav na Vodovodni cesti 25, število testov pa bo omejeno, zato bo pomemben vrstni red prijave društva.

Prijavni rok je sreda, 24. marec, do 12. ure, v prijavnico pa vpišite: ime in priimek športnika, njegov datum rojstva, številko njegove kartice zdravstvenega zavarovanja in številko njegovega mobilnega telefona ter jo pošljite po e-pošti info@szlj.si.

Urnik testov bo pripravljen za vsako prijavljeno društvo posebej, v izogib širjenju virusa. Prosimo, da se urnika držite!

Testiranci naj imajo OBVEZNO s seboj kartico zdravstvenega zavarovanja. Rezultat testa – izvid, testiranci prejmejo v eni uri po testiranju po SMS-u.

Testiranje je brezplačno za športnike (iz društev, članov Športne zveze Ljubljane) z urejenim zdravstvenim zavarovanjem Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije, za ostale pa je cena testiranja 15 evrov in se plača na licu mesta.

Informacije: info@szlj.si.