Brezplačno testiranje strokovnih delavcev v športu na Covid-19

Minuli ponedeljek se je na testiranje trenerjev, vaditeljev, planinskih vodnikov, instruktorjev in ostalih strokovnih delavcev v športu prijavilo 327 udeležencev, opravljenih pa je bilo 266 testov. Nihče ni bil pozitiven!

V ponedeljek, 15. marca pa bosta Športna zveza Ljubljane in Ambulanta Košir pripravili že četrto testiranje. Spet bo potekalo v Športnem centru Triglav, Vodovodna cesta 25, z začetkom ob 8. uri in zaključkom do približno 14. ure, odvisno od števila prijavljenih.

Prijavni rok je do petka, do 12. ure, ko bomo pripravili urnik testov za vsako prijavljeno društvo posebej. Že zdaj prosimo, da se držite urnika in da na testiranje pridete v okviru društvenega mehurčka.

V prijavnico vpišite: ime in priimek testiranca, njegov datum rojstva, številko njegove kartice zdravstvenega zavarovanja in številko njegovega mobilnega telefona ter jo pošljite po e-pošti info@szlj.si.

Upoštevali bomo le prijavnice, ki bodo vsebovale zahtevane podatke in bodo k nam prispele v prijavnem roku. Tako lahko zagotovimo kakovost izvedbe testiranja ter red, ki je pomemben tudi zaradi izogibanja morebitnega širjenja virusa.

Testiranci naj imajo OBVEZNO s seboj kartico zdravstvenega zavarovanja. Testiranci prejmejo potrdilo o rezultatu testiranja pisno v 15 minutah in še isti dan tudi po SMS-u.

Testiranje, ki ga Športna zveza Ljubljane pripravlja v sodelovanju z uradno certificirano Ambulanto Košir, je brezplačno za strokovne delavce v športu, ki delujejo v organizacijah, članih Športne zveze Ljubljane.

Informacije: info@szlj.si.