Brezplačno testiranje športnikov na Covid-19, 12. marec

Športna zveza Ljubljane bo z Ambulanto Košir nadaljevala z izvajanjem brezplačnega testiranja športnikov, ki vadijo in tekmujejo za ljubljanske klube in so včlanjeni v ŠZL. Drugo testiranje bo v petek, 12. marca, z začetkom ob 9. uri. Potekalo bo v prostorih Športnega centra Triglav na Vodovodni cesti 25, število testov pa bo omejeno, zato bo pomemben vrstni red prijave društva.

Prijavni rok je sreda, 10. marec, do 12. ure, v PRIJAVNICO pa vpišite: ime in priimek športnika, njegov datum rojstva, številko njegove kartice zdravstvenega zavarovanja in številko njegovega mobilnega telefona ter jo pošljite po e-pošti info@szlj.si.

Urnik testov bo pripravljen za vsako prijavljeno društvo posebej, v izogib širjenju virusa.

Testiranci naj imajo OBVEZNO s seboj kartico zdravstvenega zavarovanja. Testiranci prejmejo potrdilo o rezultatih testiranj pisno v 15 minutah in še isti dan tudi po SMS-u.

Testiranje je brezplačno za športnike (iz društev, članov Športne zveze Ljubljane) z urejenim zdravstvenim zavarovanjem Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije, za ostale pa je cena testiranja 15 evrov in se plača na licu mesta.

Informacije: info@szlj.si.