Nadaljujemo z brezplačnim testiranjem strokovnih delavcev v športu na Covid-19

Zadnji ponedeljek je Športna zveza Ljubljane, skupaj z Ambulanto Košir, opravila 232 testov, kot že prej pa so bili vsi negativni. Ljubljanski šport torej ni vir širjenja okužb.

V ponedeljek, 8. marca bo v Športnem centru Triglav, Vodovodna cesta 25 potekalo že tretje testiranje trenerjev, vaditeljev in instruktorjev. Začetek bo ob 8. uri, zaključek pa do 14. ure, odvisno od števila prijavljenih.

V prijavnico vpišite: ime in priimek testiranca, njegov datum rojstva, številko njegove kartice zdravstvenega zavarovanja in številko njegovega mobilnega telefona ter jo pošljite po e-pošti info@szlj.si.

Rok prijave je petek, 5. marca, do 12. ure, ko bomo pripravili urnik testov za vsako prijavljeno društvo posebej. Že zdaj prosimo, da se držite urnika in da na testiranje pridete v okviru društvenega mehurčka.

Upoštevali bomo le prijavnice, ki bodo vsebovale zahtevane podatke in bodo k nam prispele v prijavnem roku. Tako lahko zagotovimo kakovost izvedbe testiranja ter red, ki je pomemben tudi zaradi izogibanja morebitnega širjenja virusa.

Testiranci naj imajo OBVEZNO s seboj kartico zdravstvenega zavarovanja. Testiranci prejmejo potrdilo o rezultatu testiranja pisno v 15 minutah in še isti dan tudi po SMS-u.

Testiranje, ki ga Športna zveza Ljubljane pripravlja v sodelovanju z uradno certificirano Ambulanto Košir, je brezplačno za strokovne delavce v športu, ki delujejo v organizacijah, članih Športne zveze Ljubljane.

Informacije: info@szlj.si.