Brezplačno testiranje na Covid-19 strokovnih delavcev v športu

Minuli ponedeljek smo na prvem testiranju na prisotnost virusa Covid-19, brezplačno testiranje zagotovili 122 strokovnim delavcem v športu, nihče pa ni bil pozitiven. To pomeni, da v tem tednu lahko svoje delo v klubih in društvih nemoteno opravljajo. Kljub temu pa seveda ob upoštevanju vseh predpisanih ukrepov.

Ukrepov in reda pa se bomo držali tudi na naslednjem testiranju, ki ga bomo za trenerje, vaditelje in instruktorje iz klubov, društev in zavodov, ki so včlanjeni v Športno zvezo Ljubljane, v sodelovanju z uradno certificirano Ambulanto Košir, brezplačno pripravili tudi v ponedeljek, 1. marca.

Testiranje bo potekalo v Športnem centru Triglav, Vodovodna cesta 25, z začetkom ob 8. uri in zaključkom predvidoma ob 14. uri.

V prijavnico vpišite: ime in priimek testiranca, njegov datum rojstva, številko njegove kartice zdravstvenega zavarovanja in številko njegovega mobilnega telefona ter jo pošljite po e-pošti info@szlj.si. Rok prijave je petek, 26. februar, do 12. ure, ko bomo pripravili urnik testov za vsako prijavljeno društvo posebej.

Testiranci naj imajo OBVEZNO s seboj kartico zdravstvenega zavarovanja. Testiranci prejmejo potrdilo o rezultatih testiranj pisno v 15 minutah in še isti dan tudi po SMS-u.

Testiranje je brezplačno za strokovne delavce v športu, ki delujejo v organizacijah, članih Športne zveze Ljubljane.

Informacije: info@szlj.si.