E-izobraževanja za mentorje prostovoljcev

Ukrepi za zajezitev virusa še vedno ne omogočajo izobraževanja v živo tako za mentorje kot prostovoljce. Zaradi velikega povpraševanja pa Slovenska filantropija vabi mentorje na januarska izobraževanja na daljavo. Namenjeno je vsem, ki v organizaciji opravljate delo mentorja ali koordinatorja prostovoljcev in si želite pridobiti osnovna znanja za uspešno opravljanje vašega dela.

Izobraževanje je sestavljeno iz treh zaporednih izobraževanj oziroma sklopov, ki se smiselno nadgrajujejo. Prijava je možna tako na posamezni sklop kot na vse tri zaporedne sklope: Zakon o prostovoljstvu, Pridobivanje prostovoljcev, Motiviranje in spremljanje prostovoljcev.

Zakon o prostovoljstvu: preko aplikacije ZOOM v petek, 8. januarja 2021 med 10:00 in 13:00. Število oseb je omenjeno, prijave sprejemajo preko spletnega obrazca. Udeležba je brezplačna.

Pridobivanje prostovoljcev: preko aplikacije ZOOM v petek, 15. januarja 2021 med 10:00 in 13:00. Število oseb je omenjeno, prijave sprejemajo preko spletnega obrazca. Udeležba je brezplačna.

Motiviranje in spremljanje prostovoljcev: preko aplikacije ZOOM v petek, 22. januarja 2021 med 10:00 in 13:00. Število oseb je omenjeno, prijave sprejemajo preko spletnega obrazca. Udeležba je brezplačna.

Več na www.filantropija.org.