Zimski šport v primežu pandemije

Začetek tekmovalnih sezon v zimskih športih tudi za Slovenijo in Slovence s seboj prinaša nove izzive na področju organizacije in izvedbe dogodkov, tekmovanj ter nenazadnje vpliva na delo športnikov in športnih organizacij. V Sport Lex Talku bodo v četrtek, 10. decembra gostili strokovnjake s področja alpskega smučanja, ki bodo osvetlili dogajanje v svetovnem pokalu, predstavili načrte o izvedbah tekmovanj v Sloveniji in komentirali izzive, s katerimi se športniki soočajo pri marketinških aktivnostih v času pandemije.

Govorci bodo: Peter Gerdol, direktor ženskih tekem svetovnega pokala v alpskem smučanju, Kilian Albrecht, manager športnikov in nekdanji alpski smučar in Miha Verdnik, vodja alpskih disciplin pri Smučarski zvezi Slovenije, pogovor pa bo povezoval Matic Flajšman, novinar televizije POP TV.

V webinarju boste lahko z vprašanji in mnenji sodelovali tudi vsi poslušalci. Vprašanja in mnenja lahko zapišete znotraj razprave v FB dogodku ali na Twitterju s pripisom #sportlextalk.Webinarju se lahko brez predhodne registracije brezplačno pridružite s klikom na povezavo:
https://miteam.mitv.si/asset/vFjMsJW3sARGkozFX